Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 RON Vezi cos
Coşul tău este gol!
LEEMA LIBRA DAC/PREAMP, A HIGH-RESOLUTION

LEEMA LIBRA DAC/PREAMP, A HIGH-RESOLUTION

... More »

Cod produs: libra
Disponibilitate: 1

Pret: 37.690 RON
Cant:  
   - SAU -   

LEEMA LIBRA DAC/PREAMP, A HIGH-RESOLUTION

Analogue Inputs: 3 (configurable as Balanced or Un-Balanced)
Bluetooth interface: Yes
Headphone Amplifier: Yes (high quality)
S/PDIF Coaxial Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)
S/PDIF Optical Inputs: 3 (24 bit 192kHz & DSD64)
I2S Inputs: 2 via RJ45 connectors (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)
One I2S Input has fully programmable pin allocation
AES/EBU Inputs: 2 via XLR connectors (24 bit 192kHz & DSD64)
Asynchronous USB: Yes (24 bit 384kHz, DXD, DSD64 & DSD128)
USB: Yes (fully asynchronous – Windows & Macintosh)
USB Isolation: Full Galvanic
Dimensions: 440*320*110mm
Carton: 590*450*210mm
Mass: 15Kg
 
 
Audio digital nu sună niciodată așa de bine
 
Zeci de ani de experiență în domeniul audio digital pentru studiouri profesionale din întreaga lume, cristalizează în noul CAD Leema Libra fabulos.
 
Înfășurat în aceleași cazuri de prelucrări de precizie ca și faimoasele noastre produse Tucana și Antila, noul design simplu și elegant, al lui Libra DAC ascunde o gamă uluitoare de tehnologii de vârf de clasă. Numai cantitatea de opțiuni de intrare este uluitoare:
 
Sunt prezente trei intrări coaxiale și trei optice, capabile să accepte în mod natural semnal audio de înaltă rezoluție de 24 biți de 192 kHz, dar acestea sunt combinate de unele dintre cele mai ezoterice opțiuni, inclusiv două intrări I2S prin conectori RJ45. Cu o alocare completă programabilă a pin-urilor pentru una dintre aceste intrări în software, orice sursă de înaltă tensiune cu o interfață I2S poate fi ușor găzduită.
 
 
Pentru cei care dețin surse cu ieșiri profesionale standard AES / EBU, există două conexiuni de intrare disponibile prin intermediul conectorilor standard XLR din industrie.
 
Modelul M1 USB de vârf de la Leema oferă o conexiune pentru reluarea audio a computerului atât de la sistemele de operare Windows (software-ul de driver inclus), cât și de la sistemele Macintosh și Linux. Această interfață este pe deplin asincronă, ceea ce înseamnă că Libra reglează precis rata de date provenită de la computer, oferind niveluri de jitter incredibil de scăzute. Această caracteristică, împreună cu o izolare galvanică completă, utilizând tehnologia electronică de centrifugare, asigură faptul că muzica pe care o aveți pe computer sună la fel de bine pe cât este posibil din punct de vedere tehnic.
 
De la debutul său timpuriu la show-ul Bristol, Libra a fost modernizat pentru a furniza DSD64, DSD128, DXD și 384kHz prin intrările USB și I2S. DSD64 este de asemenea suportat prin toate intrările SPDIF (coaxial și optic) și intrările AES / EBU.
 
 
Libra încorporează noile noastre module Quattro Infinity dual-mono DAC complet echilibrate. Aceste module noi au o lățime de bandă a filtrului de ieșire selectabilă de utilizator pentru o flexibilitate maximă cu surse de rată de eșantionare mai ridicată. Ele sunt de asemenea inlocuibile pe teren. În cazul în care tehnologia de conversie va fi îmbunătățită în viitor, modulele pot fi actualizate, ceea ce va face ca investiția să fie în viitor.
 
Analogul audio, desigur, nu a fost uitat, cu trei intrări separate, fiecare dintre acestea putând fi configurat individual ca neechilibrat, prin intermediul conectorilor RCA Cinch sau complet echilibrat prin intermediul conectorilor XLR. Întreaga cale de semnal, atât digital cât și analog, este complet echilibrată de la fluxul de date digital până la ieșirile analogice echilibrate.
 
Pentru confort, există, de asemenea, o interfață Bluetooth, care face reluarea muzicii de pe computere sau telefoane compacte echipate corespunzător, rapid, ușor și fără fir.
 
Caracteristicile de flexibilitate din nou în secțiunea de ieșire. Libra este capabil să funcționeze fie ca o componentă audio convențională cu un nivel de ieșire fix, fie ca un preamplificator de înaltă performanță cu control complet al volumului analogic la bord. Ieșirile sunt furnizate prin conectori RCA / Cinch dezechilibrați și conectori XLR echilibrați. Libra este, de asemenea, un controler complet LIPS și poate controla direct gama de amplificatoare de putere Leema
 
 
În cele din urmă, este inclus un amplificator pentru căști de înaltă calitate, ceea ce face Libra soluția ideală de conversie a casetei.
 
DAC Libra Leema ... Audio digital așa cum ar fi trebuit întotdeauna.
 
Aclama
 
HiFiNews HighlyCommeded Logo
"În ansamblu, chiar și atunci când funcționează doar ca un convertor digital, Balanta lui Leema dă prea puțin sau deloc rivalilor săi la sau aproape de prețul său. Amestecul său special de niveluri criminalistice de detaliu și o muzicitate ușoară, organică este cu adevărat înspăimântătoare. Ea are deschiderea unui echipament de studio de top cu o ușurință naturală și o bucurie plăcută pe care fanii hi-fi doresc. "Nick Tate, HiFi News
 
HiFi Wigwam
 
"Libra extrage detaliile și informațiile din piesa care mi-a scăpat în mare măsură atenția în cei douăzeci și trei de ani de când am auzit-o pentru prima oară. Actul de balansare strălucit este că Balanța face tot ce este mai bun din orice înregistrare dată, fără a mai trece vreodată să-l modifice drastic sau să-și pună propriul spin pe lucruri ".
 
"Bineinteles, daca incetati sa jucati cu albume de dans inceputul anilor 90 si sa-l hraniti ceva mai intens - descarcarea de Blackstar de 24 / 96kHz, Balanta este pur si simplu superba. Încă o dată, decodifică materialul cu cele mai ușoare atingeri ușoare și în afară de extragerea extraordinară a detaliilor, sună pur și simplu naturală, echilibrată fără efort și cu adevărat reală "
 
 
"Dacă aveți o colecție variată de materiale care acoperă diferite genuri, tempo-uri și stiluri, Libra este dispozitivul de care aveți nevoie pentru a face totul să fie mai bine decât un instrument perfect pentru un singur loc de muncă".
 
"Ceea ce este cu adevărat impresionant este faptul că Balanța a reușit să echilibreze întreaga această funcționalitate cu efortul de a obține scări de același nume. Acesta oferă pur și simplu muzică cu o onestitate, precizie și rafinament care îi oferă o abilitate extraordinară. Aceasta este o zonă specializată a pieței, dar Libra are atât de multe drepturi, merită să fie pe lista de audiții a cuiva pentru un DAC - sau chiar un preamp la acest punct de preț "- Ed Selley
 
Ce HiFi
"De obicei, etapele de linie ale unui astfel de produs nu sunt la fel de bune ca și cele digitale, dar acest lucru nu este cazul aici. Intrările analogice ale lui Libra sună mai ușor și mai subțire decât alternativele digitale, prezentând un grad plăcut de claritate și naturalitate. "
 
 

 

Audio Home © 2020 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

creare site inwebb.com